loading

دیوار و سقف کناف

سقف کناف

سقف کناف و دیوارهای کاذب

از دیرباز تا کنون صنعت ساختمان سازی و معماری سیر صعودی در پیش داشته است و همواره در حال تکامل و پیشرفت است. امروزه زیبایی و کاربرد محیط زندگی از اهمیت زیادی برخوردار است. گچکاری و گچبری نیز در این صنعت شامل تحولات گوناگون و زیادی شده است. برای مثال می توان به یکی از این تحولات یعنی ( سقف کناف و دیوار های کاذب کناف ) اشاره کرد.

معماران و گچکاران برای پوشش سقف اصلی که به دلایل متعددی گاهی نیاز می شود، از این نوع سقف های کاذب استفاده می کنند.

سقف های کاذب روشی نوین برای پوشاندن عیوب سقف اصلی، تغییر دکوراسیون ، نورپردازی های لوکس و … است که امروزه متریال های زیادی برای اجرای ان وجود دارد. اجرای هر یک از متریال های سقف کاذب مزایا و معایبی را به همراه دارد اما یکی از پر مزیت ترین سقف های کاذب ، سیستم ساخت و ساز خشک کناف است که در این مقاله می خواهیم با سقف های کاذب این سیستم اشنا شویم. با ما همراه باشید.

دیوار تی وی کناف

سقف کاذب چیست؟

برای اجرای سقف کاذب شبکه های فلزی طبق طرح مورد نظر به پوشش سقف اصلی متصل می شوند. سپس پنل های پیش ساخته با جنس های مختلف مانند چوب، پی وی سی، گچ و… به روی ان نصب می شوند و در نهایت نورپردازی برای زیبا سازی و نورگیری فضا اجرا می شود.

چرا از سقف کاذب استفاده می شود؟

گاهی در سقف های ساختمان ها در دوره ی بهره برداری ایراداتی بوجود می اید که علت ان ممکن است گچکاری یا ترکیدن لوله های تاسیساتی ساختمان یا … باشد در این زمان سقف کاذب کمک چشمگیری به ما می کند.

البته در موارد دیگر مانند تغییر دکوراسیون داخلی ، جلوگیری از اتلاف دما و رطوبت، زیبا سازی سقف فضا هایی مثل اتاق پذیرایی، اتاق خواب، حمام، یا حتی محیط هایی چون بیمارستان و ادارات نیز سقف کاذب به کار می اید.

مزایای سقف کاذب

اجرای سقف کاذب در فضا ها مزایای زیادی به همراه دارد که در اینجا به چند مورد اشاره خواهیم کرد.

• انواع نورپردازی ها را برای زیبا سازی فضا می توان روی سقف کاذب اجرا کرد.
• در صورت اجرای صحیح و اصولی ان میتواند از انتقال حرارت و رطوبت جلوگیری کند.

• با یک سقف کاربردی و بسیار شیک از ارتفاع فضاهایی که ارتفاعشان زیاد است کم کنید.
• در صورت اسیب دیدن سقف به دلایل متعدد میتوان با اجرای سقف کاذب ان را پوشش داد و نمایی زیبا به ان بخشید.

مطالب مشابه  سقف های اسمان مجازی چه ویژگی هایی دارند؟

Title Element

انواع سقف های کاذب :

• سقف مشبک کناف : متشکل از تایل های سقفی است که می توان از فضای پشت ان برای تاسیسات مختلف استفاده کرد.

• سقف فلت کناف : به سقف های ساده و یکپارچه ای گفته می شود که نصب ان بسیار سریع می باشد . سطح سقف کاذب فلت کناف کاملا هموار است. در سه نوع ساده، ضد اب و ضد حریق اجرا می شود.

• سقف دکوراتیو : از ویژگی های بارز این سقف ان است که طرح دلخواه مشتری یا هر طرح هندسی را اجرا می کند و همچنین سرعت بالای نصب ان از دیگر مزایای این سقف ها به شمار می رود.

• سقف اسمان مجازی : از دیگر انواع سقف کاذب کناف است که تصاویر روی تایل ها ان را تشکیل می دهند و به نورپردازی نوین هم کمک می کنند.

دیوار جدا کننده کناف

انواع سقف کاذب کناف

صفحات روکش دار گچی که با نام کناف معروف هستند، دارای سیستم ساخت و ساز های مختلفی اند که ما در این مقاله درباره ی سقف کاذب کناف توضیحاتی را ارائه می کنیم.

سقف های کاذب کناف انواع مختلفی دارد که با توجه به شرایط محیطی که قرار است سقف کاذب کناف اجرا شود سقف مورد نظر انتخاب می شود. سقف های کاذب کناف جایگزین بسیار مناسبی برای سقف های کاذب رابیتس و گچی می باشد.

سقف های کاذب کناف به سه دسته
1. سقف کاذب کناف  یکپارچه
2. سقف کاذب کناف مشبک
3. سقف کاذب کناف خودایستا یا بدون اویز
دسته بندی می شوند که هر کدام از ان ها مزایای مربوط به خود را دارند.

ویژگی های مشترک در کناف کاری انواع سقف ها

هر سه دسته ی سقف های کاذب کناف ، ویژگی های مشابهی دارند. برای مثال در اجرای سقف های کاذب کناف همه سرعت اجرای بالایی دارند و اجرای ان ها ساده و راحت است. نیاز به پیش بینی اویز ندارند و اویز گیری در خود ساختار به شمار می رود.

سقف و دیوارهای کاذب کناف سبک هستند و حمل و نقل ان ها حتی در کارگاه یک نفره هم انجام می شود.

اکثر سقف هه و دیوار های کاذب کناف قابلیت اجرای انواع عایق ها را در پشت خود دارند. دسترسی به تاسیسات پشت سقف های کاذب کناف نیز به راحتی امکان پذیر است.
امکان اجرای انواع طرح های دکوراتیو به دلیل انعطاف بالای ان ها وجود دارد.

سقف و دیوار کناف در صورت بروز زلزله اسیب جانی کمتری نسبت به دیگر سقف ها وارد می کند. تعمیر و ترمیم قسمت های اسیب دیده سقف و دیوار کناف بسیار اسان است و قابل تعویض می باشند.

مطالب مشابه  مقایسه کناف ایران با کناف متفرقه

سقف کاذب کناف یکپارچه

سقف کاذب کناف یکپارچه همانطور که از نام ان ها مشخص است به صورت یکپارچه اجرا می شوند و بسیار مناسب اجرا در محیط های بزرگ مانند مجتمع های تجاری و … هستند البته در محیط های کوچک نیز قابل اجرا هستند. سقف کاذب کناف یکپارچه علاوه بر مزایای مشترکی که در بالا گفته شد دارای مزیت صرفه اقتصادی هستند. همچنین دسترسی به مشخصات فنی سقف کاذب کناف یکپارچه ، امکان پذیر است.

سقف کاذب کناف خودایستا

گاهی به دلیل ازدیاد حجم تاسیسات در سقف یا دیگر دلایل امکان اویزگیری نیست در این زمان سقف های کاذب کناف خودایستا بسیار کارامد هستند زیرا در اجرای ان ها نیاز به به اویز نیست و بسیار مشابه دیوار های جدا کننده کناف هستند. این سقف ها مناسب اجرا در بیمارستان ها و هتل ها هستند . سقف های کاذب خودایستا علاوه بر همه ی مزایای ذکر شده در بالا، مهمترین مزیتش نیاز نداشتن به اویز است.

سقف کاذب کناف مشبک

این سقف ها که به صورت شبکه ای اجرا می شوند یعنی قطعات فلزی زیرسازی به صورت شبکه ای به هم متصل می شوند .

یکی از مزیت های سقف کاذب مشبک این است که در صورت استفاده از تایل های طرح دار و رنگ شده دیگر نیاز به رنگ امیزی ندارند همچنین تایل های اکوستیک ان ها شرایط صوتی محیط را تنظیم می کنند و کاربر می تواند بسته به نیاز و شرایط تایل های مختلفی که در بازار وجود دارد را انتخاب کند.

از سقف کناف مشبک در بیشتر فضاها می توان استفاده کرد و علاوه بر همه ی مزیت های ذکر شده ی مشترک، نیاز به درزگیری نیز ندارد و اجرای ان حتی از دیگر سقف های کاذب کناف اسان تر و سریع تر است.

سقف مشبک کناف

سقف کاذب کناف یا رابیتس؟؟

در مورد دلایل و مزایای استفاده از سقف کاذب توضیحاتی داده شد. حال میخواهیم بدانیم مزایای سقف کاذب کناف نسبت به دیگر سقف های کاذب از جمله سقف کاذب رابیتس چیست.

برای اجرای سقف کاذب رابیتس زمان زیادی بابت جوشکاری و بستن صفحات رابیتس ودر نهایت گچکاری ان صرف میشود در صورتی که در سقف کاذب کناف مرحله جوشکاری حذف می شود و اتصالات با پیچ به سقف اصلی وصل می شوند و همچنین نیازی به زمان برای خشک شدن گچ نیست بنابراین از لحاظ زمانی سقف کاذب کناف به صرفه تر است.

مطالب مشابه  عکس جدیدترین مدل های کناف

در سیستم سقف کاذب کناف میتوان به راحتی به تاسیسات پشت ان دسترسی داشت در صورتی که در دیگر متریال ها این ویژگی به این خوبی حس نمیشود.همچنین کناف به سهولت تعمیر میشود و از نظر بازسازی هم باز سقه کناف در الویت است.

اما در مورد هزینه میتوان گفت هر دو متریال تقریبا با هم قیمت هستند و تفاوت انچنانی ندارند اما هزینه های جانبی گچ و رابتس بیشتر از کناف می باشد.

انواع دیوار کناف :

• دیوار پوششی کناف : صفحات روکش دار گچی هستند که می توانند جایگزین گچ و خاک و سفیدکاری شوند و یا در بازسازی دیوار ها به کار ایند و در انواع یک یا چند لایه عرضه می شوند.
• دیوار جدا کننده کناف : این دیوار ها غیر باربر هستند و برای جداسازی و تقسیم فضاها از ان ها استفاده می شود.
• دیوار اکوا پنل کناف : صفحات مسلح سیمانی هستند که در دو نوع داخلی و خارجی تولید می شوند و عایق رطوبت، حرارت و صوت هستند. البته در فضاهای دیگر مانند سقف و … نیز کاربرد دارند.

سقف کناف یکپارچه

مصالح مورد استفاده درسقف کناف

در اجرای سقف کاذب کناف از مصالحی مانند: پانل، رانر، کلیپس، براکت، استاد، پیچ، میخ و چاشنی، رول پلاک، بتونه درزگیر، نوار درزگیر و … استفاده می شود.

کناف

کلام اخر

استفاده از روش اجرای کناف مزایای بسیاری همراه دارد و می تواند جایگزین بسیار مناسبی برای متریال های قدیمی باشد.

یکی از ویژگی های خوب اجرای کناف این است که می توان حتی بعد از پایان ساخت و ساز یعنی در زمان بهره برداری نیز شروع به اجرای کناف کرد.


با توجه به مطالبی که ذکر شد سقف کاذب کناف نیاز های کاربران را تا حد قابل توجهی برطرف می کند و اگر توسط تیم متخصص کناف به درستی اجرا شود می تواند جایگزین خوبی در طراحی ارشیتکت های خوش سلیقه و خلاق باشد.

این سیستم ساخت و ساز خشک کمک شایانی به صنعت ساختمان سازی در عصر جدید کرده است و روز به روز بر طرفداران ان افزوده می شود.

برای سفارش محصولات کناف و درخواست خدمات اجرای کناف از طریق پل های ارتباطی زیر با ما در ارتباط باشید.

کناف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *